Find den rette fleksible kontorplads

Hvis du er iværksætter og står med udfordringen omkring, hvordan du bedst etablerer nyt kontor, uden at miste en vis form for fleksibilitet, så læs med her. Der findes nemlig mange muligheder for at etablere kontorplads. Især hvis du er baseret i hovedstadsområdet.

En af de mest fleksible løsninger vi kender er den, der tilbyde af det globale firma Regus, der i Danmark er repræsenteret på en del gode adresser i både selve København og også i omegnen. Regus tilbyder så godt som alle typer af kontorplads lige fra flexpladser til eget fast kontor, ja selv et virtuelt kontor kan du få hos dem. Det vi især godt kan lide er at det hele er så fleksibelt og at man ikke binder sig for lang tid, som man nemt ender med at gøre med andre kontorløsninger.Beautiful vivacious young businesswoman

Noget fast eller noget løst?

Om du skal vælge et fast kontor, en fast plads i et kontorfællesskab eller om du mere er til at leje dig ind på dags- eller timebasis afhænger meget af dig som person, men selvfølgelig også af, hvordan din virksomhed er lagt an. Rejser du meget, er Regus et endnu mere oplagt valg til kontorplads, da du kan få adgang til deres kontorer i mere end 100 forskellige lande i hele verden.

Uanset om du vælger en løs eller en mere fast løsning, så behøver du ikke tænke på andet end at passe din virksomhed. Regus står for alt der har med det fysiske at gøre og står i øvrigt klar til at rådgive og hjælpe dig med alle de udfordringer eller ønsker du måtte have til dit kontorliv.

Husk muligheden for at kunne skalere

Noget der er vigtigt, men som mange glemmer, er muligheden for at kunne skalere sin kontorplads. Du skal kunne op- og nedgradere dit kontor alt efter om medarbejderstaben vokser eller falder.